Maatwerk training en consultancy maken uw werkvloer veilig

Wat ons bij Bosman TSE betreft is veiligheid niet iets om licht over te denken. Of het nu gaat om een bedrijf met vier of veertig werknemers, het is altijd van belang dat iedereen op de hoogte is van de juiste veiligheidsprocedures en weet hoe om te gaan met de machines die zich op uw werkvloer bevinden. Wij vinden niet dat deze dingen zomaar uit een boekje of online geleerd kunnen worden geleerd: al onze trainingen draaien daarom om maatwerk. Hoe worden bijvoorbeeld uw hoogwerkers bediend, waar bevinden zij zich in de ruimte, welke veiligheidsaspecten zijn er speciaal voor uw werkvloer te benoemen? Al deze zaken komen volledig tot zijn recht in onze maatwerk trainingen die altijd bij u op locatie worden gegeven door een van onze gecertificeerde instructeurs.

Maatwerk training over de grens

Bosman TSE stopt niet met werken bij de Nederlandse grens. Wanneer uw bedrijf zich in België, Duitsland, Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk bevindt kunt u ook gebruik maken van onze diensten. Het is zelfs mogelijk om een training te verzorgen in het Frans, Engels of Duits. Wij passen onze training helemaal aan uw wensen aan.

Training preventiemedewerker en opstellen RI&E

Ieder bedrijf is verplicht een preventiemedewerker aan te stellen. Deze preventiemedewerker adviseert de ondernemingsraad of personeelsvertegenwoordiger over een optimaal arbobeleid, adviseert en werkt samen met de bedrijfsarts en andere arbodienstverleners en stelt de Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) op. Om een preventiemedewerker zo optimaal mogelijk te kunnen laten werken binnen uw bedrijf, bieden wij een maatwerk training aan waarin deze medewerker alles leert over de veiligheid binnen uw bedrijf.
Daarnaast kunnen wij deze medewerker ondersteuning bieden bij het opstellen van een RI&E waarin staat beschreven hoe het werk binnen het bedrijf onveilig of ongezond kan zijn. Ook moet in dit document een plan van aanpak worden opgesteld: wat gaat de werkgever doen om deze risico’s aan te pakken. Tevens moeten bedrijfsongevallen in dit document worden opgenomen. Bosman TSE helpt uw preventiemedewerker bij het opstellen van dit document.

Advisering & Consultancy

Wanneer u vragen heeft over veiligheid binnen uw bedrijf is Bosman TSE er altijd voor u om u te voorzien van advies of mee te denken hoe u de situatie op uw werkvloer veilig kunt maken en houden. Daarnaast helpen wij u bij het opzetten voor een kwaliteitssysteem voor de veiligheid binnen uw bedrijf en zetten wij een toolboxmeeting op: een kort periodiek werkoverleg waardoor de veiligheid op de werkplek wordt bevorderd.
Al deze ondersteuning en maatwerk trainingen worden verzorgd door onze gecertificeerde medewerkers die volledig op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid.

Meer informatie?

Denkt u na over een training op maat die helemaal is afgestemd op de veiligheidssituatie in uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag mee over een passende training of ondersteuning voor uw bedrijf.

Heeft u een vraag ?

Bel ons vandaag nog op en wij helpen u graag verder 0317 35 76 77. Of stuur ons een berichtje via het contact formulier.