Ondersteuning op maat bij het opstellen van uw RI&E en noodhulpplan

Alle werkgevers, met uitzondering van ZZP’ers, zijn sinds 1994 verplicht om in het bezit te zijn van een RI&E: een risico-inventarisatie & -evaluatie. Een RI&E wordt gezien als een middel om gezondheid en veiligheid binnen het bedrijf te bevorderen.
In elk bedrijf moet geïnventariseerd worden of en op welke manier het werk dat wordt uitgevoerd kan leiden tot gevaar voor (de gezondheid van) de werknemers. Daarnaast moet er ook een PVA, een plan van aanpak, worden opgenomen in de RI&E. In het PVA wordt beschreven hoe de werknemer er voor zorgt dat onveilige situaties veiliger worden en hoe hij geconstateerde risico’s aanpakt. Tot slot staan alle arbeidsongevallen uit het verleden van het bedrijf in de risico-inventarisatie & -evaluatie.

RI&E ondersteuning

Wellicht weet u als werkgever niet goed waar u moet beginnen met het correct opstellen van een risico-inventarisatie & -evaluatie. In dat geval is Bosman TSE precies de goede partner voor u. U kunt er bij ons voor kiezen om een groot deel van het werk zelf te doen met onze ondersteuning, u kunt er voor kiezen om ons het grootste deel van het werk te laten doen, of wij stellen de RI&E volledig voor u op. Ook behoort het tot de mogelijkheden om een bestaande RI&E aan te passen of te updaten naar de huidige situatie. Tot slot kunnen wij ook zorgen voor de goedkeuring van uw RI&E.
Wij komen in ieder geval graag bij u langs om een goed beeld te krijgen van de situatie binnen uw bedrijf. Wanneer wij een inventarisatie op locatie doen, overleggen we met u welke ondersteuning u wenst bij het opstellen of aanpassen van uw risico-inventarisatie & -evaluatie.

Opstellen noodhulpplan

Ook is ieder bedrijf verplicht tot het opstellen van een noodhulpplan. In dit noodhulpplan wordt uiteengezet hoe BHV’ers, leidinggevenden, overig personeel en bezoekers moeten handelen in geval van een calamiteit. Door een up-to-date noodhulpplan in huis te hebben is op ieder moment na te gaan waar in het gebouw bijvoorbeeld alle nooduitgangen zijn, waar brandblussers te vinden zijn en wat de beste vluchtroute is in het geval van een calamiteit.
Wanneer u hulp nodig heeft bij het opstellen of up-to-date maken van uw noodhulpplan, is Bosman TSE de partner die u zoekt. Of u nu enkel het plan door ons wil laten nakijken, het geheel door ons wil laten opstellen, of iets daartussenin, wij bieden u altijd een oplossing op maat.

Heeft u vragen, wilt u de ondersteuning van Bosman TSE of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Heeft u een vraag ?

Bel ons vandaag nog op en wij helpen u graag verder 0317 35 76 77. Of stuur ons een berichtje via het contact formulier.