Training en safety: optimale veiligheid op de werkvloer

U heeft gezorgd voor veilige werkomgeving met de juiste keuring voor uw machines en werkplaats. De veiligheid van de werkplek is echter niet gegarandeerd met enkel de juiste keuringen en goed werkende machines. Ook uw personeel moet werken via de juiste veiligheidsprocedures zoals ook beschreven in de meest recente ARBO wetgeving , kwaliteit management systemen zoals VCA, ISO en OHSAS 18000/18001 en  dienen op de correcte manier om te gaan met de machines die zich op de werkplek bevinden. Met training & safety van Bosman TSE zorgen wij ervoor dat iedereen binnen uw bedrijf op een veilige manier werkt met de op uw werkplek aanwezige hoogwerkers, reachstackers en/of andere interne transportmiddelen. Training & safety maakt van uw bedrijf een veilige werkomgeving voor iedereen.

 

 

Vakbekwaamheids-, veiligheids- en technische trainingen

Training & safety van Bosman TSE bestaat onder andere uit het aanbieden van vakbekwaamheids-, veiligheids- en technische trainingen.
Tijdens onze veiligheidstrainingen leren wij uw werknemers om op de juiste manier om te gaan met de hoogwerkers of interne transportmiddelen zoals heftrucks, verreikers en hoogwerkers, daarnaast verzorgen wij ook training op het gebied van het veilig verplaatsen en aanslaan van lasten (AVL-VVL). Tijdens deze training leren uw werknemers onder andere over het gebruik van veiligheidskleding- en middelen, het juist omgaan met lading en de omgeving en er wordt geoefend in het gebruiken van de betreffende machine(s).
Om bijvoorbeeld een heftruck op de juiste manier te kunnen bedienen, is niet alleen kennis nodig van de knoppen op de machine. De bestuurder van de heftruck dient onder andere op de hoogte te zijn van de risico’s van het werken met dit transportmiddel, moet kennis bezitten over het laden van het voertuig en de veiligheidsvoorschriften kennen. Dit en nog veel meer komt tijdens een vakbekwaamheidstraining van Bosman TSE aan de orde. Na de training zal uw werknemer op een veilige en juiste wijze om kunnen gaan met het interne transportmiddel.
Een ander onderdeel van Training & Safety zijn onze technische trainingen waarbij u of uw werknemer alles leert over de technische kant van de machines waar u mee werkt.

Training & safety bij u op locatie

Tegenwoordig kan alles online, zo ook het behalen van een certificaat voor het besturen van een intern transportmiddel of een hoogwerker. De vraag is echter of u hier genoegen mee neemt. Training & safety kan wat ons betreft niet persoonlijk en professioneel genoeg zijn, het gaat immers om de veiligheid op de werkvloer.
Wanneer wij uw training verzorgen, komt onze gecertificeerde opleider naar uw locatie toe en spitst de training toe op de werkomgeving waarin uw werknemers zich begeven. De training wordt helemaal afgestemd op de omstandigheden in uw bedrijf en zo halen uw werknemers het optimale uit hun training: zij kunnen de opgedane kennis immers direct toepassen in de praktijk.

Heeft u een vraag ?

Bel ons vandaag nog op en wij helpen u graag verder 0317 35 76 77. Of stuur ons een berichtje via het contact formulier.