Houd uw machines veilig met een machine keuring door TSE Bosman

De machines in uw bedrijf zijn voor u van grote waarde en waarschijnlijk kunt u er geen dag zonder. Het is zeer belangrijk dat uw machines in goede staat verkeren en veilig zijn voor de personen die ermee werken. Om ervoor te zorgen dat u altijd op uw machines kunt rekenen, ze in goede staat verkeren en veilig zijn voor al het personeel dat ermee werkt, is het van het grootste belang dat deze machines regelmatig worden gekeurd. Wanneer u gebruikt maakt van onze machine keuring, bent u altijd verzekerd van een professionele keuring aan de hand van de machinerichtlijnen en de NEN3140 door mensen die daarvoor alle certificaten in hun bezit hebben. De keuring van uw machine wordt door ons dus altijd professioneel uitgevoerd. Wij zijn gespecialiseerd in het keuren van hoogwerkers en logistieke machines.

Machinerichtlijn keuring

De machinerichtlijn is een Europese wet die aangeeft waar machines die bestemd zijn voor de Europese markt aan moeten voldoen. Onder deze wet vallen voornamelijk veel veiligheids- en gezondheidseisen en er vallen ook wat administratieve handelingen onder. Door ervoor te zorgen dat de machines aan deze richtlijnen blijven voldoen, zorgt u voor een optimale en veilige werkomgeving in uw bedrijf.
Wanneer wij uw machine en/of arbeidsmiddelen keuren letten wij er bijvoorbeeld op of de verlichting van uw machine nog in orde is, of de machine niet teveel geluid produceert, of de bediening van de machine nog in orde is, of de machine goed onderhouden is en of de machine goed beveiligd is tegen mechanische risico’s.
Wanneer uw machine of arbeidsmiddelen tijdens de keuring af blijken te wijken van de richtlijnen die voor deze producten zijn opgesteld, dan laten wij u dat middels een rapportage weten, zodat u de nodige stappen kunt ondernemen om uw machine weer optimaal werkend en veilig te maken.

Onderhoud hoogwerkers

Hoewel Bosman TSE inzetbaar is voor de keuring van allerlei soorten machines, zijn wij gespecialiseerd in de keuringen van hoogwerkers en logistieke machines zoals heftrucks en reachtrucks, maar ook verreikers, hef- en hijsmiddelen.
Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud van hoogwerkers en kunnen wij u voorzien van onderdelen voor allerlei soorten hoogwerkers. In onze webshop vindt u de onderdelen voor hoogwerkers, Access Work Platforms en Mobile Elevating Work Platforms, zoals joystick controllers voor diverse merken, control boxen en Nifty lift onderdelen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze machine keuringen, het onderhoud aan hoogwerkers, of onderdelen voor uw machine? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met al uw vragen of maken een afspraak om langs te komen voor een keuring.

Heeft u een vraag ?

Bel ons vandaag nog op en wij helpen u graag verder 0317 35 76 77. Of stuur ons een berichtje via het contact formulier.